Coaching

Niciun lucru măreţ din lume nu a fost realizat fără pasiune.

Georg Wilhelm


Coaching-ul reprezintă un parteneriat între un coach și o persoană care dorește să iși atingă un obiectiv, fie în domeniul profesional fie în domeniul personal. Obiectivul principal al coaching-ul este creșterea performanței.

Coachingul operează cu abilitați, talente, cunoștințe, cu scopul de a crea ceva calitativ superior și de a considera ca fiecare persoană are toate resursele necesare atingerii obiectivelor pe care și le poate propune.
În ședințele de coaching în prim plan sunt resursele pe care fiecare persoană le deține și stabilirea unor etape care să ducă la atingerea obiectivelor stabilite.
Coaching-ul este pentru cineva care are aspirații către ceva mai bun, are vise, dorințe sau chiar viziuni îndrăznețe și este în căutarea unor mijloace de a le duce la îndeplinire. Coaching-ul este o investiție în tine și vei beneficia întreaga ta viață de noile scheme mentale pe care le vei dezvolta.

Beneficiile pe care le veți obține de la coaching sunt:

 • Claritatea despre ceea ce vrei și cum poți să obții.
  Uneori știm exact ceea ce ne dorim dar nu știm de ce nu putem să le obținem. Ședințele de coaching vă vor ajuta să stabiliți obiectivele pe care doriți să le atingeți cu adevărat, făcând distincție între ceea ce ați putea face, ar trebui să faceți și ați dori să faceți. Vom lucra împreună pentru a crea un plan pas cu pas care vă permite să vă atingeți visele.
 • Micsorarea decalajului dintre locul unde te afli acum și unde vrei să fii.
  Dacă vei continua sa faci ceea ce ai făcut întotdeauna, vei obține ceea ce ai obținut si până acum, astfel pentru a obține un rezultat diferit trebuie să procedezi diferit. Vom lucra împreuna ca să descoperiți ce trebuie să faceți diferit și să vă voi oferi sprijin în atingerea obiectivelor
 • Inveți strategii și tehnici care te ajută să îțî atingi obiectivul mai repede.
  În ședințele de Coaching voi folosi instrumente și tehnici pentru a te ajuta în procesul tău. Se va pune accent pe atingerea obiectivelor cât mai curând posibil.
 • Te ajută să depășești obstacolele și nesiguranța.
  Cu toții avem gânduri și opinii despre abilitățile noastre, care se derulează automat în mintea noastră. Deseori, vocea noastră interioară ne spune ce nu putem face și dacă ele au devenit deja convingeri limitative ne vor împiedica să acționăm. Aceste convingeri te vor opri să progresezi. Convingerile limitative iți vor oferi nesiguranță și devin adesea obstacole în calea atingerii obiectivului.
 • Te ajută să observi și să evaluezi toate opțiunile.
  Pentru a-ți atinge scopul, trebuie să acționezi. Care acțiuni sunt cele potrivite pentru tine? În ședințele de Coaching, vom lucra cu instrumente care te vor ajuta să descoperi mai multe opțiuni decât crezi că este posibil. Vei putea evalua avantajele și dezavantajele fiecăruia în raport cu obiectivul stabilit. Te vei asigura că acțiunea se potrivește și cu valorile și credințele tale, pentru a putea menține o viață echilibrată în timp ce realizezi aceste acțiuni.
 • Primești timp dedicat, sprijin, încurajare și motivare.
  Cum ar fi pentru tine să ai pe cineva 100% dedicat să te ajute să-ți atingi visul? Un coach îți oferă acest timp dedicat; te sprijină, să iți îndeplinești obiectivele și să rămâi motivat. Un coach este interesat numai de tine, de scopul tău.
  Coaching-ul nu este psihoterapie sau consiliere. Procesul de coaching, spre deosebire de psihoterapie, nu se concentrează pe experiențele din copilărie sau pe alte experiențe din trecut ci ajută clienții să-și clarifice singuri ceea ce își doresc în viitor, de ce își doresc acel lucru și cum sa îl obțină.
  Ședințele se desfășoară în cabinet sau online și durează 50 de minute. Tariful unei ședințe este de 250 Lei

Pasul 1

Stabilește-ți obiectivul
Coaching-ul este un proces orientat înspre rezultate, focalizat pe prezent și pe viitor astfel că pentru a putea acționa în direcția dorită stabilirea obiectivului este esențială. Vom explora împreună care sunt provocările și obstacolele cu care te-ai întâlnit și cum le poți depăși. Vom vorbi despre dorințele tale, te voi ajuta să le transpui în obiective și să îți concepi strategii de acțiune pe care să le urmezi.

Pasul 2

Implicarea ta este cheia!
Coaching-ul funcționează doar dacă începi să practici ce ați stabilit în cadrul sedințelor. Discută cu coach-ul tău despre obstacolele și blocajele pe care le întâlnești pe traseul realizării obiectivului tău. Coaching-ul este un proces activ și necesită efort. Nu poți doar să stai acolo și să aștepti să iti spună ceva coach-ul și situația să se schimbe. Trebuie să participi și să acționezi. Lăsă coach-ul să te ghideze, rolul lui nu este acela de a-ți da sfaturi, ci de a te ajuta să îți găsești răspunsurile tale prin întrebările cheie pe care ți le va adresa si de a te sprijini pe traseul tau.

Pasul 3

Fii fericit!
După ce ți-ai atins obiectivul sărbatorește și bucură-te de realizările, deprinderile pe care le-ai obținut și folosește mai departe strategiile și metodele pe care le-ai învațat. Acum că ai curajul să îți urmezi visele, îți dai voie să te distrezi, să te bucuri de viață, te simți bine cu tine însuți. De acum încolo iubește-te necondiționat! Aceasta este fundația pe care ne susținem pentru a ne crea viața. Fără ea, suntem slabi. Puterea noastră personală este strâns legată de temelia noastră, de iubirea de sine necondiționată. Nu uita că fericirea înseamnă să trăiești așa cum îți dorești așa că, stă în puterea ta să îți creezi viața la care visezi indiferent ce spun cei din jurul tău.


Confidențialitatea este foarte importantă pentru mine!

Toate problemele pe care le discutam, precum și informațiile cu privire la diagnosticul și tratamentul psihologic, se află sub protecția relației speciale, privilegiate, dintre client și psihoterapeut. Divulgarea de către psihologi/psihoterapeuți a unor informații ce le-au fost încredințate de către client sau de care au luat cunoștință în virtutea profesiei, este interzisă, dacă acest lucru este de natura a încălca clauza confidențialității…află mai mult